Холодильні шафи
Особливості
Швидкому зчитуванню температури та інших показників сприяють великі розміри дисплею. Підтримувати норми гігієни допомагає мембранне покриття клавіатури: вона захищена від пилу та бруду й легко очищується.
Температура всередині приладу регулюється у діапазоні від -5°C до +15°C. Це забезпечує максимальну універсальність та гнучкість під час зберігання різноманітних виробів та продуктів.
Використання гарячого газу дає змогу скоротити тривалість циклу відтавання з 30 до 10 хвилин, а сам процес розморожування проводити рідше, виключно за необхідності. Таке рішення відрізняється енергоефективністю, а також безпечно для продуктів, оскільки вони не піддаються температурним коливанням.
З допомогою автоматичного режиму SuperCool (суперохолодження) можна швидко охолодити свіжі продукти і напої. При активації даного режиму прилад переходить на максимальний рівень продуктивності. Відключення SuperCool і повернення до нормального режиму роботи відбувається автоматично.
Оптична та акустична сигналізації попереджають користувача щодо настання критичної ситуації: тривале відкриття дверей/кришки, відхилення температурного режиму або збій в електромережі.
У холодильних шафах серії BKPv і BKv врахована необхідність створення індивідуальних умов зберігання для різних кондитерських виробів. Тому в них передбачена можливість регулювання вологості (в залежності від моделі приладу доступно 2 або 3 рівні вологості).
Зовнішній корпус, виконаний із нержавіючої сталі, гарантує безвідмовність конструкції. Бічні стінки виготовляються з єдиного сталевого листа, без швів, що значно спрощує догляд та відповідає стандартам гігієни. Також у цього матеріалу відмінні антикорозійні властивості.
Внутрішня камера з нержавіючої сталі класу AISI 304 забезпечує міцність і надійність конструкції. Також вона відрізняється антикорозійними властивостями, відповідає найсуворішим вимогам гігієни та її легко чистити.
Під час розробляння приладу враховувалися габарити стандартних пекарських деко. L-образні напрямні здатні розмістити (в залежності від моделі) листи розміром 60 см х 40 см або 60 см х 80 см.
Запобігає прямому обдуванню чутливих кондитерських виробів і випічки холодним повітрям. Гарантується дбайливе зберігання без обвітрювання.
Надійно захищає елементи системи охолодження від борошняного пилу, наприклад під час зберігання обсипаних борошном напівфабрикатів. Фільтр легко знімається для очищення. Доступний у якості додаткового аксесуару.
Елементи системи охолодження компактно розташовані у верхній частині пристрою. А відкидна верхня фронтальна панель забезпечує зручний доступ для обслуговування й чистки.
Двері залишаються відчиненими під кутом 90° для зручного розміщення продуктів. Якщо кут становить менше ніж 60°, то двері зачиняються самостійно. Знижуються втрати холодного повітря і, відповідно, споживання електроенергії. Також гарантується безпека продуктів, що зберігаються.
Ніжки з нержавіючої сталі зі значним діапазоном регулювання спрощують процес прибирання під пристроєм. За необхідності можуть бути замінені на ролики.
Надійний замок запобігає несанкціонованому доступу до середини пристрою.
Внутрішня камера розроблена таким чином, аби максимально спростити процес очищення. Наприклад, в основі приладу передбачено отвір для зливу води, а внутрішній корпус не має швів і стиків.
Катафорезне покриття гарантує надійний антикорозійний захист випарника. Дублювальні вентилятори багаторазово підвищують безвідмовність всієї системи охолодження. Кожен з вентиляторів розрахований на 80 000 годин роботи.
Динамічна система охолодження наділена 2 важливими перевагами. З одного боку вона гарантує швидке охолодження свіжих продуктів, з іншого боку — допомагає підтримувати рівномірну температуру всередині приладу.
Техніка Liebherr працює тільки з використанням безпечних холодоагентів R 290 і R 600a. А в поєднанні з передовими системами охолодження ці холодоагенти також дають змогу досягати максимального рівня економії електроенергії.
На професійній кухні буває жарко не лише через темпераменти, але й через високі температури. Техніка Liebherr відповідає 5 кліматичному класу й готова безвідмовно працювати за найекстремальніших умов, за температури довкілля до +40°C.
Ущільнювач легко знімається та встановлюється без додаткових інструментів. Це значно прискорює процес його очищення або заміни.
У разі необхідності можна змінити розташування петель та, відповідно, кут відчинення дверей. Ця операція не потребує спеціальних інструментів або навичок.
Зрівняльний клапан компенсує вакуум, який виникає за умов багаторазового відкриття пристрою. Завдяки цьому двері можна відчинити не докладаючи додаткових зусиль.
Особливості
Двері залишаються відчиненими під кутом 90° для зручного розміщення продуктів. Якщо кут становить менше ніж 60°, то двері зачиняються самостійно. Знижуються втрати холодного повітря і, відповідно, споживання електроенергії. Також гарантується безпека продуктів, що зберігаються.
Техніка Liebherr працює тільки з використанням безпечних холодоагентів R 290 і R 600a. А в поєднанні з передовими системами охолодження ці холодоагенти також дають змогу досягати максимального рівня економії електроенергії.
Температура всередині приладу (з точністю до 1 градуса) демонструється на зовнішньому цифровому індикаторі. Індикатор дозволяє легко зчитувати дані та стежити за температурою не відкриваючи двері пристрою.
На професійній кухні буває жарко не лише через темпераменти, але й через високі температури. Техніка Liebherr відповідає 5 кліматичному класу й готова безвідмовно працювати за найекстремальніших умов, за температури довкілля до +40°C.
Надійний замок запобігає несанкціонованому доступу до середини пристрою.
У разі необхідності можна змінити розташування петель та, відповідно, кут відчинення дверей. Ця операція не потребує спеціальних інструментів або навичок.
Ущільнювач легко знімається та встановлюється без додаткових інструментів. Це значно прискорює процес його очищення або заміни.
У холодильних шафах серії BKPv і BKv врахована необхідність створення індивідуальних умов зберігання для різних кондитерських виробів. Тому в них передбачена можливість регулювання вологості (в залежності від моделі приладу доступно 2 або 3 рівні вологості).
Механічне керування відрізняється простотою і зручністю у використанні, а також неймовірною надійністю.
Під час розробляння приладу враховувалися габарити стандартних пекарських деко. L-образні напрямні здатні розмістити (в залежності від моделі) листи розміром 60 см х 40 см або 60 см х 80 см.
Динамічна система охолодження наділена 2 важливими перевагами. З одного боку вона гарантує швидке охолодження свіжих продуктів, з іншого боку — допомагає підтримувати рівномірну температуру всередині приладу.